≡ Menu

Verjetno zelo lahko vprašanje za nekater in zelo težko za druge.

Tisti, ki so po Aziji že veliko potovali, se bodo verjetno bolj težko odločili.

Indija, Tajska, Vietnam, Japonska, mogoče Indonezija ali Filipini?

Drugi, ki še niso potovali, pa imajo verjetno kakšno izbrano državo, ki bi jo najraje obiskali. Tudi med njimi so verjetno ene izmed zgoraj napisanih držav, saj so zelo popularne ravno zaradi svojih naravnih lepot.

Če bi morali sedaj, bi to bil verjetno Vietnam. Mogoče pa bo po naslednjem potovanju odgovor drugačen. Med top državami, ki jih imamo še nam obiskati v prihodnje so Japonska, Jordanija in Šrilanka.

Azija velja za eno izmed najbolj priljubljenih destinacij za potovanje, saj ponuja res ogromno. Zraven tega, da je največji kontinent, ponuja veliko raznolikosti, tako da je še posebej zanimiva za popotnike.

Na eni strani Bližnji vzhod, Indijska podcelina in centralna Azija ter na drugi strani Zahodna in JZ Azija, ki že vrsto let vabite turiste iz celega sveta.

Na strani Azija.si bomo opisali vsako izmed naštetih regij in dodali največje zanimivosti vseh držav v tem delu svetu. Začeli bomo s tistimi najbolj popularnimi in se postopoma pomikali proti tistim, ki so turistično neraziskane in mogoče tudi zaradi tega bolj zanimive za potovanja v prihodnje.